skip to Main Content

 Kuikentjespartij, 3 september 2016, “Kuikentjes zijn de kippetjes van de toekomst”

 

In tenue, als een ware Permanente Commissie, vanuit een heuse VIP-tent, met koffie en gebak (!?), hebben we als leden van de Ploech fan Tsien genoten van de kuikentjespartij!

Deze kaatspartij voor de jeugd uit Winsum, volledig georganiseerd door KV Winsum, is sinds vorig jaar door ons “geadopteerd”. Want net als bij de kippetjespartij, naast eeuwige roem, deelnemen belangrijker is dan winnen, sportiviteit hoog in het vaandel staat en de gezelligheid de boventoon voert, dan zijn we graag van de partij.`

 

Terwijl we zaterdag 3 september jl. zaten te genieten van de spelvreugde in de tweede omloop, kwamen twee welpen naar de tent om te vragen of er nog kipnuggets (kippetjeeeehhs!!) te winnen waren…… Bijna vergeten! Maar wat mooi dat zij het nog wisten van de vorige keer en het even kwamen melden. Daarna snel de gevederde vrienden en de geplukte vriend het veld in om de bijzondere verrichtingen in de vorm van een bovenslag, een zitbal of een kippenknuffel te belonen!

Een positieve strijd bracht uiteindelijk een aantal winnaars, winnaars van kransen, van sokken, van nuggets,  van meer sokken en nog veel meer nuggets!

 

Kleine kippen en kleine hanen bedankt voor jullie deelname en inzet tijdens deze kuikentjespartij! Als jullie blijven genieten van het kaatsen en alles wat erbij kan horen, dan zien we jullie zeker terug als jullie groot zijn, want: kuikentjes zijn de kippetjes van de toekomst!

Hierbij de uitslagen van de kuikentjes partij
Bij de kabouters 5 partuur hebben gekaatst in 1 poule
1e prijs Jelmar de Vries en Berber Frankena
2e prijs Klaas Gerrit Noordenbos en Iris Gruppen
3e prijs Brecht Grovestein en Aagje Hoekstra
bij de welpen totaal ook 5 partuur en hebben ook gekaatst in 1 poule
1e prijs Rianne Poelstra en Tessa Gruppen
2e prijs Berber Rob en Ilse Telenga
3e prijs Femke Schaafsma en Minke Frankena
bij de Pupillen ook een poule van 5 partuur
1e prijs voor Jesse Greidanus en Jurjen Kingma
2e prijs Stefan Greidanus en Marit van der Velde
3e prijs Lolke van der Sloot en Marij Tolsma
De Schooljeugd 2 poules van 3 partuur
1e prijs Marlies Bonnema en Pieter Schaafsma
2e prijs Pascal Poelstra en Jeltine Meulenaar
3e prijs Anna Rob en Yoran Slager
Back To Top