skip to Main Content

Een wilde kaatspartij senioren (heren en dames), georganiseerd door een stel (lees 10) idioaten en een tiental vrijwilligers. Ooit begonnen met, “ah ju, oars matte we ris in keatswedstriidsje prebearre”.

Toen deze uitspraak gedaan werd konden wij, De Ploech fan 10, natuurlijk niet voorzien waar dit toe zou leiden. Veelvuldig hoor je op de velden dat de deelname minder wordt, zowel op knkb-wedstrijden als leden- en dorpspartijen. Wij, als de Ploech fan 10, organiseren nu voor de 12e keer de “Wylde Kippetjespartij”. Ooit begonnen met 60 partuur en ieder jaar zien wij dat er meer kaats(t)ers zich opgeven voor onze partij.

Na de editie van 2015, het recordjaar (217 partuur en dus 651 kaatsers), dachten wij als organisatie dat dit het absolute maximum was wat we ooit gingen halen. Maarrrrrr…… Records zijn er om gebroken te worden. De teller staat inmiddels boven de 190 partuur en een aantal insiders heeft voorspeld dat het record uit de boeken gaat.

Om deze uitspraken een beetje kracht bij te zetten, heeft de organisatie besloten voor het 218e partuur wat zich opgeeft 3, inmiddels beruchte, kippetjes beschikbaar te stellen.

Tot donderdag 15 september 20:00 uur kun je je nog opgeven door het klikken op onderstaande link:

Voor opgaveformulier klik hier

Back To Top