skip to Main Content

De opgave voor de Wylde Kippetjespartij van 19 september, aanvang 9:00 uur, is vanaf nu geopend. Opgave kan via het bezoeken van de website https://deploechfantsien.nl/ of door op 1 van onderstaande links te klikken. Opgave is mogelijk tot woensdag 15 september 20:00 uur.

Deze editie van de Kippetjespartij is anders dan anders, alleen door het creëren van een ‘bubbel’ is het mogelijk de partij te organiseren. Hierbij dienen wij ons te houden aan de volgende richtlijnen:

Richtlijnen Corona
Wij mogen alleen bezoekers / deelnemers (vanaf 13 jaar en ouder) binnen laten met een coronatoegangsbewijs, controleer daarom vooraf of je de juiste documenten in bezit hebt of regel dit ruim op tijd. Hieronder vind je meer informatie over het coronatoegangsbewijs.Om zo min mogelijk oponthoud bij de ingang te hebben, vragen we je de benodigde zaken bij de hand te houden voor je het veld
betreedt:• Je coronatoegangsbewijs (zie hieronder voor uitleg)
• Een geldige ID

Bij binnenkomst dient iedereen van 13 jaar en ouder een geldig coronabewijs in de vorm van een QR-code te tonen. Dit kan op papier en online. Namelijk via de CoronaCheck-app of via een papieren bewijs gemaakt via coronacheck.nl.

Er zijn drie manieren waarop je een QR-code kunt verkrijgen:
-Een volledige vaccinatie (plus twee of vier weken, afhankelijk van het vaccin);
-Een negatieve testuitslag binnen 24 uur voor de aftrap (gratis via testenvoortoegang.nl);
-Een herstelbewijs van corona van maximaal zes maanden oud.

Alle bewijzen dienen te worden getoond in combinatie met je ID kaart.

De Ploech fan Tsien
Back To Top