skip to Main Content

The Very 80’s: de jaren tachtig zijn terug!

Muzikaal gezien staan de jaren tachtig niet in erg hoog aanzien.
Het tegengestelde geldt voor de band die de muziek uit dit decennium met verve brengt: The Very 80’s brengt de grootste hits uit de jaren tachtig en laat horen dat er wel degelijk genoeg viel te beleven
.

Depressie, Koude Oorlog, neutronenbommen: het lijkt alsof de jaren tachtig bepaald geen lolletje waren. Maar het was ook de tijd van Wham!, Madonna, Duran Duran, Doe Maar en The Simple Minds. The Very 80’s is een spetterende band die de muziek uit de jaren tachtig live prachtig laat herleven. Het levert het publiek het bekende a-ha gevoel op en volop herinneringen aan een wonderbaarlijke tijd, toen oost nog oost en west nog west was. Wie luisterde niet naar de laatste hits van Frankie Goes To Hollywood op de Sony Walkman?

Sinds een jaar of tien toeren de zes Very 80’s door het land en altijd tot verrassing van het publiek en zichzelf! Want zelfs de band zelf wist niet dat muziek uit de jaren tachtig nog zo populair was. De imitaties van Madonna en Michael Jackson in het publiek zeggen genoeg, het meezingen met Ghostbusters en I Save The Day kent geen grenzen.

Back To Top