skip to Main Content

Jaja, het is echt waar. De nooit voor mogelijke gehouden barierre van 600 kaatsers is doorbroken. Maar liefst 200 partuur hebben zich reeds opgegeven!!! TWEEHONDERD PARTUUR!!! De opgaves blijven maar binnen komen, met als gevolg dat de organisatie al extra “vergaderingen” heeft ingelast.

Inmiddels zijn we van plan om maar liefst 80 perken te leggen voor zondag en het Wilde Scharrelveld is dan ook al voor de eerste maal gekortwiekt. De mannen van de organisatie hebben geen eelt meer op de handen, omdat er nog 30 kaatsballen extra gemaakt moeten worden. De lijnen worden al bij alle omliggende verenigingen weggekaapt en de extra kaatsblokjes gaan morgen in de grondverf. Druk, druk, druk.IMG_1207

Bij deze doen wij alvast een oproep aan alle kaatsers om op tijd naar Winsum te komen, zodat wij klokslag 9.00uur los kunnen gaan. Verkeersregelaars zullen voor u klaar staan om u een plaatsje te wijzen voor de auto, zodat we de straten in Winsum een beetje auto-vrij en de overlast voor de omwonenden beperkt kunnen houden.

Het belooft een lange en hectische dag te worden, maar wij hebben er zin in.

Oant snein,

De Ploech fan Tsien

Back To Top