skip to Main Content

Wat weer een geweldige opgave dit jaar, 501 kaats(t)ers gaan in onze prachtige arena strijden om de eer. Na de afgelaste editie van vorig jaar zijn wij blij dat we dit jaar wel de beruchte Kippetjespartij mogen organiseren. Wij zijn er zo goed als klaar voor:

  • Het scharrelveld is nog nooit zo kort gemaaid en ligt er werkelijk prachtig bij;
  • het kaatsveld doet dit jaar niet onder voor de greens van een golfbaan;
  • Het bier staat koud, en ze smaken goed;
  • De kippetjes liggen weer te wachten om uitgedeeld te worden.

Morgen bij binnenkomst moeten zowel kaatsers als toeschouwers door de toegangscontrole. Door het vertonen van een QR-code of een negatieve testuitslag via testenvoortoegang.nl (niet ouder dan 24 uur) krijgt u toegang tot ons festivalterrein en gaan we helemaal los met zijn allen. Wij hebben er superveel zin in.

Maar ook vandaag wordt er al gekaatst in onze arena, zo’n 70 kuikentjes gaan strijden om de titel ‘KUIKEN VAN DE DAG’. In 4 klasses zullen deze wisselbokalen uitgereikt worden en ook voor hen zullen de Kippen uitvliegen vandaag. Geen bevoren kip te winnen voor de kuikens, maar overheerlijke kipnuggets voor een vliegende zitbal of bovenslag. En voor de kuikens die geen prijsje mogen winnen, ach, we hebben genoeg op voorraad, dus ook jullie gaan zeker niet voorbij.

Tot vanmiddag 13:00 uur in de kuikenren, en anders, oant moarn 9:00 uur bij de grootste kaatswedstrijd van de wereld.

De Ploech fan Tsien

Back To Top